Over ons

Familiebedrijf vanaf 1946

De Lepper begon ooit als smederij, maar is inmiddels uitgegroeid tot een allround metaalbewerkingsbedrijf met een grote hal en moderne technieken, waarmee de monteurs dagelijks werken.

Het bedrijf is vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht door de familie De Lepper en werd zo’n 50 jaren later overgenomen, uitgebreid en gemoderniseerd door de familie Bruggert. Omdat De Lepper een begrip is in de Achterhoek en omgeving is de naam behouden.

De Lepper neemt Arendsen Machinefabriek over

Na jarenlang als collega’s te hebben samengewerkt, hebben we besloten om de samenwerking tussen Arendsen Machinefabriek en De Lepper B.V. te optimaliseren. Arendsen Machinefabriek is sinds 1 maart 2018 dan ook overgenomen door De Lepper B.V.

Het is natuurlijk wel de bedoeling om de zaken steeds meer gezamenlijk op te pakken. Daarom hebben we besloten dat Arendsen Machinefabriek gaat verhuizen en intrekt bij De Lepper aan de Oude Terborgseweg 306 in Doetinchem. De bekende ”Arendsengezichten” blijven evenals de contactgegevens. Ook de samenwerking met de Slagmangroep zal intensief blijven bestaan.

Wouter Bruggert
Wouter is de financiële spil in het metaalbewerkingsbedrijf en neemt de inkoop, planning en facturatie voor zijn rekening. Hij heeft een achtergrond in het management, transport en logistiek.

Thomas Bruggert
Thomas is werktuigbouwkundige en elektrospecialist van huis uit. Hij begeleidt en coördineert het technische gedeelte van de projecten van begin tot eind.

Wouter Bruggert
Wouter BruggertEigenaar
Thomas Bruggert
Thomas BruggertEigenaar
De Lepper
De LepperHuidig pand